11. Januar 2020

Ny hjemmeside til herrelandsholdet i håndbold
Håndboldherrerne.dk

okayokay går sammen med
Dansk Håndbold Forbund
og laver ny kampagneside for det danske herrelandshold i håndbold

Dansk Håndbold Forbund har lanceret et nyt univers der følger det danske herrelandshold i håndbold til EM 2020. okayokay har stået for design og sparring omkring lancering af dette univers.

Se hjemmeside

Interaktiv instagram wall

Vi har skabt en væg af instagram opslag som viser posts fra den officielle danske landsholdskanal. På denne måde skaber vi en dynamisk forside som ændrer sig fra gang til gang.

Instagram Feed

Spillerprofiler med datafeed

På spillernes profil, viser vi kampdata for hver enkelt spiller med illustrativ visning af hvor spilleren står på banen, beskrivende profil tekst, samt galleri med både video og billeder. Hver spiller har haft muligheden for at tilføje deres Instagram konto til siden, for derfor at skabe mere engagement.

Spillerprofil

Køb af billetter og merchandise

Vi har med flere virkemidler gjort det tydeligt for brugerne at de nemt kan købe billetter til de næste kampe, og finde merchandise som de kan iføre sig og vise deres opbakning til holdet.

Landsholdstrøje

Nyhedsfeed direkte fra DHFs store database

Nyhederne trækkes direkte fra DHFs database, så sidens nyheder opdateres centralt.

Blog indlæg

Kom igang med dit næste projekt

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Alle felter skal udfyldes. Jeg kontakter dig typisk inden for 24 timer.

Tak! Din besked er modtaget
Hov! Noget er gået galt
Jacob Munch, Digital designer

Jacob Munch

Digital Designer

40895674

Anbefalinger fra kunder

Redesign var en stor succes.
Det var langt mere end blot Okay ;-)

Har fået Okayokay til at lave et redesign af Fedepriser.dk og ATVimport.dk. Opgaven blev lavet til tiden og til budget. Derudover blev det ligeså godt som jeg havde ønsket mig. Det nye design gjorde en meget positiv forskel for webshopsene rent økonomisk. Bedste anbefalinger herfra.

Jens Kristensen, JKZ Trading ApS

Okayokay lavede opdateringer og formater på logo til MindMover.
Vi var rigtig godt tilfredse med forløbet og det endelige produkt.

Kasper Andersen, MindMover

Okayokay har virkelig udført et lækkert stykke arbejde og gjort min nye hjemmeside, rgbogholderi.dk, meget mere bruger venlig. Han har ændret det kedelige standard look, til en mere moderne hjemmeside som er super flot og præsentabel. Jacob Munch er venlig, hjælpsom og virkelig dygtigt. Han er hurtigt med svar på spørgsmål, god til at forklarer og yder bare det ekstra, så man som kunde bliver værdsat. Opgaven blev udført hurtigt og til fuld tilfredshed. Kun de bedste anbefalinger herfra.

René Gaard, RG Bogholderi

Vi er virkelig glade for den hjemmeside

Vi er virkelig glade for den hjemmeside som Jacob har sat op for os. Den er flot, dynamisk og enkelt. Så indeholder den lige de informationer som skal være der. så er den nem for os at rette/tilføje info og nyheder på siden.
Lige fra begyndelsen af, så var dialogen god og konstruktiv mellem os og Jacob. Han lyttede til vores behov og kom med sine input og så gik der ikke lang tid før vi gik live. Så utrolig hurtigt og godt arbejde af okayokay.dk
så alt i alt de bedste anbefalinger herfra.

Dennis Vendelbo, Næstformand, ORI-Fodbold

OBS! Tager på nuværende tidspunkt ikke nye store opgaver ind