12. Maj 2020

Extend BI får brand identitet og hjemmeside
ExtendBI.com

okayokay skaber ny hjemmeside og identitet til Extend BI

Extend BI kom til okayokay for at få udviklet hjemmeside samt brand identitet. Branded skulle komme fra det tidligere S-Cubed, som er et allerede etableret brand som har succes med at sælge udvidelser til Qlik Sense platformen. Udvidelser der typisk bliver brugt i medicinal industrien for brands som Novo Nordisk, Sandvine, Applause med flere.

Se hjemmeside

Identitet og brand logo

okayokay fik lov til at lave identitet og logo til branded Extend BI.

Extend BI logo

Opdateringer og vedligeholdese af indhold

Med den nye hjemmeside har Extend BI mulighed for at redigere alt indhold på siden. Specielt Case studies, Nyheder og Tutorials er bygget op på en måde som gør det nemt selv at tilføje nye elementer.

Let opdatering

Special designet navigation

Til denne hjemmeside er der lavet en special custom navigation til at fremhæve produkter og resourcer på en mere tydelig måde. Ved at lave den på denne måde, har vi mulighed for at angive en ekstra tekst til at forklare menupunktet endnu bedre. Så det fremstår præcist.

Navigation

Masser af design detaljer som giver liv til siden

I designet til Extend BIs er der lagt en masse design elementer ind som giver ekstra liv til hjemmesiden.

Kom igang med dit næste projekt

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Alle felter skal udfyldes. Jeg kontakter dig typisk inden for 24 timer.

Tak! Din besked er modtaget
Hov! Noget er gået galt
Jacob Munch, Digital designer

Jacob Munch

Digital Designer

40895674

Anbefalinger fra kunder

Redesign var en stor succes.
Det var langt mere end blot Okay ;-)

Har fået Okayokay til at lave et redesign af Fedepriser.dk og ATVimport.dk. Opgaven blev lavet til tiden og til budget. Derudover blev det ligeså godt som jeg havde ønsket mig. Det nye design gjorde en meget positiv forskel for webshopsene rent økonomisk. Bedste anbefalinger herfra.

Jens Kristensen, JKZ Trading ApS

Okayokay lavede opdateringer og formater på logo til MindMover.
Vi var rigtig godt tilfredse med forløbet og det endelige produkt.

Kasper Andersen, MindMover

Okayokay har virkelig udført et lækkert stykke arbejde og gjort min nye hjemmeside, rgbogholderi.dk, meget mere bruger venlig. Han har ændret det kedelige standard look, til en mere moderne hjemmeside som er super flot og præsentabel. Jacob Munch er venlig, hjælpsom og virkelig dygtigt. Han er hurtigt med svar på spørgsmål, god til at forklarer og yder bare det ekstra, så man som kunde bliver værdsat. Opgaven blev udført hurtigt og til fuld tilfredshed. Kun de bedste anbefalinger herfra.

René Gaard, RG Bogholderi

Vi er virkelig glade for den hjemmeside

Vi er virkelig glade for den hjemmeside som Jacob har sat op for os. Den er flot, dynamisk og enkelt. Så indeholder den lige de informationer som skal være der. så er den nem for os at rette/tilføje info og nyheder på siden.
Lige fra begyndelsen af, så var dialogen god og konstruktiv mellem os og Jacob. Han lyttede til vores behov og kom med sine input og så gik der ikke lang tid før vi gik live. Så utrolig hurtigt og godt arbejde af okayokay.dk
så alt i alt de bedste anbefalinger herfra.

Dennis Vendelbo, Næstformand, ORI-Fodbold

OBS! Tager på nuværende tidspunkt ikke nye store opgaver ind