1. November 2019

ORI Fodbold får ny hjemmeside
ORIbold.dk

okayokay skaber ny hjemmeside for ORI Fodbold i Frederikssund

En lille, men helt fantastisk fodbold klub i Frederikssund får ny og moderne hjemmeside, som de selv kan vedligeholde. En hjemmeside hvor de nemt kan håndtere og vedligeholde nyheder, resultater og sponsorer med få klik.

Se hjemmeside

Nem vedligeholdelse og opdatering

Med ORIs nye hjemmeside kan holdet vedligeholde hjemmesiden via det meget intuitive userinterface. ORI har mulighed for at opdatere nyheder, resultater og sponsorer med få klik.

Let opdatering

Lille klub, stort design

Selvom ORI er en lille fodboldklub og en typisk dansk forening. Så behøver en hjemmeside ikke at koste en million. Vi har formået at skabe et ORI univers som har en langt højere standard og udtryk end den normale forenings klub.
Med et design fra okayokay får hjemmesiden et løft som vi ellers kun ser hos store professionelle klubber. Men hos okayokay går vi ikke på kompromis med kvalitet.

ORI Fodbold hjemmeside

Skab sammenhold og forståelse

Vi forsøger at skabe en stemning som viser det tydelige og unikke sammenhold som ORI har som klub. Som når man første gang sætter fødderne i klubben og bliver hilst på som man havde været en del af klubben for altid. Det var den atmosfære som skulle genskabes og vises på hjemmesiden. Som ORI selv smukt beskriver - Mere end bare en klub.

ORI Fodbold spillertrøje

Kom igang med dit næste projekt

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Alle felter skal udfyldes. Jeg kontakter dig typisk inden for 24 timer.

Tak! Din besked er modtaget
Hov! Noget er gået galt
Jacob Munch, Digital designer

Jacob Munch

Digital Designer

40895674

Anbefalinger fra kunder

Redesign var en stor succes.
Det var langt mere end blot Okay ;-)

Har fået Okayokay til at lave et redesign af Fedepriser.dk og ATVimport.dk. Opgaven blev lavet til tiden og til budget. Derudover blev det ligeså godt som jeg havde ønsket mig. Det nye design gjorde en meget positiv forskel for webshopsene rent økonomisk. Bedste anbefalinger herfra.

Jens Kristensen, JKZ Trading ApS

Okayokay lavede opdateringer og formater på logo til MindMover.
Vi var rigtig godt tilfredse med forløbet og det endelige produkt.

Kasper Andersen, MindMover

Okayokay har virkelig udført et lækkert stykke arbejde og gjort min nye hjemmeside, rgbogholderi.dk, meget mere bruger venlig. Han har ændret det kedelige standard look, til en mere moderne hjemmeside som er super flot og præsentabel. Jacob Munch er venlig, hjælpsom og virkelig dygtigt. Han er hurtigt med svar på spørgsmål, god til at forklarer og yder bare det ekstra, så man som kunde bliver værdsat. Opgaven blev udført hurtigt og til fuld tilfredshed. Kun de bedste anbefalinger herfra.

René Gaard, RG Bogholderi

Vi er virkelig glade for den hjemmeside

Vi er virkelig glade for den hjemmeside som Jacob har sat op for os. Den er flot, dynamisk og enkelt. Så indeholder den lige de informationer som skal være der. så er den nem for os at rette/tilføje info og nyheder på siden.
Lige fra begyndelsen af, så var dialogen god og konstruktiv mellem os og Jacob. Han lyttede til vores behov og kom med sine input og så gik der ikke lang tid før vi gik live. Så utrolig hurtigt og godt arbejde af okayokay.dk
så alt i alt de bedste anbefalinger herfra.

Dennis Vendelbo, Næstformand, ORI-Fodbold

OBS! Tager på nuværende tidspunkt ikke nye store opgaver ind