26. November 2019

Ulobby får ny hjemmeside
Ulobby.eu

okayokay skaber ny hjemmeside for Ulobby - Dansk public affairs platform

Ulobby er en dansk platform til at håndtere sine public affairs. Det er brugt af en lang række store virksomheder specielt i Danmark. Ulobby kom til okayokay for at få løftet deres design og præsenteret deres produkt.
De har fået en hjemmeside hvor de nemt kan opdatere blog indlæg, håndtere medarbejdere og deres generelle online tilstedeværelse.

Se hjemmeside

Perfekt Google Page-Speed test

En hurtig hjemmeside er altafgørende for din virksomhed. Ulobby scorer på Desktop versionen et helt perfekt 100 ud af 100

Ulobby Pagespeed

Opdateringer og vedligeholdese uden problemer

Med Ulobbys nye hjemmeside kan de vedligeholde hjemmesiden via det meget intuitive userinterface.
Ulobby har mulighed for at håndtere medarbejdere, og opdatere blogindlæg på en nem og smart måde.

Let opdatering

Opsamling af kundeoplysninger

Som mange andre SaaS virksomheder, så kan kunderne booke en gennemgang af deres værktøj, for at se om produktet er noget for dem. Vi samler disse informationer i vores CMS, hvor de kan eksportere den samlede liste af anmodninger og derefter tage kontakt til de potentielle kunder.

Overlay

Special udviklet udvidet navigation

I dette tilfælde havde vi et menupunkt "About us", som indeholder en række underpunkter. Der er blog indlæg, om holdet, karriere, om virksomheden og deres tilgang til sikkerhed. Disse punkter er blevet fremhævet med en lille overskrift, en kort beskrivelse af området og et tilhørende ikon.

Udvidet navigation

Mange små detaljer

I designet til Ulobby er der mange små detaljer at ligge mærke til. Eksempelvis viser et blogindlæg i toppen af siden en indikator på hvor langt du er scrollet ned på siden. En blog post har ligeledes også et lidt andet format, som gør det lettere for brugerne at læse længere tekster.

Scroll effekt

Kom igang med dit næste projekt

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Alle felter skal udfyldes. Jeg kontakter dig typisk inden for 24 timer.

Tak! Din besked er modtaget
Hov! Noget er gået galt
Jacob Munch, Digital designer

Jacob Munch

Digital Designer

40895674

Anbefalinger fra kunder

Redesign var en stor succes.
Det var langt mere end blot Okay ;-)

Har fået Okayokay til at lave et redesign af Fedepriser.dk og ATVimport.dk. Opgaven blev lavet til tiden og til budget. Derudover blev det ligeså godt som jeg havde ønsket mig. Det nye design gjorde en meget positiv forskel for webshopsene rent økonomisk. Bedste anbefalinger herfra.

Jens Kristensen, JKZ Trading ApS

Okayokay lavede opdateringer og formater på logo til MindMover.
Vi var rigtig godt tilfredse med forløbet og det endelige produkt.

Kasper Andersen, MindMover

Okayokay har virkelig udført et lækkert stykke arbejde og gjort min nye hjemmeside, rgbogholderi.dk, meget mere bruger venlig. Han har ændret det kedelige standard look, til en mere moderne hjemmeside som er super flot og præsentabel. Jacob Munch er venlig, hjælpsom og virkelig dygtigt. Han er hurtigt med svar på spørgsmål, god til at forklarer og yder bare det ekstra, så man som kunde bliver værdsat. Opgaven blev udført hurtigt og til fuld tilfredshed. Kun de bedste anbefalinger herfra.

René Gaard, RG Bogholderi

Vi er virkelig glade for den hjemmeside

Vi er virkelig glade for den hjemmeside som Jacob har sat op for os. Den er flot, dynamisk og enkelt. Så indeholder den lige de informationer som skal være der. så er den nem for os at rette/tilføje info og nyheder på siden.
Lige fra begyndelsen af, så var dialogen god og konstruktiv mellem os og Jacob. Han lyttede til vores behov og kom med sine input og så gik der ikke lang tid før vi gik live. Så utrolig hurtigt og godt arbejde af okayokay.dk
så alt i alt de bedste anbefalinger herfra.

Dennis Vendelbo, Næstformand, ORI-Fodbold

OBS! Tager på nuværende tidspunkt ikke nye store opgaver ind