Hvordan virker værktøjet

CMS leveret af stor international virksomhed og alle sider fra okayokay er hosted på Amazon servere i Europa

Alle mine hjemmesider er bygget i et CMS, som gør det let for brugeren selv at redigere og ændre i sit indhold. Du kan med få klik ændre billeder og tekster på hele din side. Og du skal ikke være nervøs for sikkerheden ved at have din hjemmeside hos okayokay. Udover SSL certifikat til siden er der også automatisk backup system. CMSet bliver brugt af blandt andet MTV, Adobe, NASA, Dell, Zendesk og mange andre store virksomheder rundt om i verdenen.

Nemt at redigere sidens indhold

Kort præsentation der viser hvordan man skifter baggrundsbillede og hvor nemt det er at redigere tekstindhold på sin professionelle hjemmeside.

Værktøj

Amazon server hosting

Alle hjemmesider fra okayokay bliver hosted via vores samarbejdsaftale for CMS systemet. Der hostes på Amazon servere med 99.9% oppetid, som automatisk selv sender den besøgende hen til den nærmest liggende og hurtigste server - i sit netværk af 100+ data centre placeret rundt om i verden. Dette gør, at siden svarer hurtigt og klarer sig fremragende i hastighedstest fra eksempelvis Google PageSpeed Insights.

Amazon Web Services

Ingen binding

Med en hjemmeside fra okayokay kan du være ganske rolig. Der er ingen binding på vores aftale. Hvilket gør at du som enten nyopstartet eller veletableret ikke skal låse en pose penge til en service du ikke har tænkt dig at bruge. Det skaber mere tryghed og gladere kunder.

SSL certifikat på alle sider

Alle hjemmesider fra okayokay kommer automatisk med SSL certifikat, som krypterer information imellem afsender og modtager.

SSL Secure

Opdatering af blog indlæg eller andre udvalgte sektioner

Det kræver ikke, at du skal kunne kode eller finde rundt i et indviklet system, hvor tingene er svære at finde. Med en side hos okayokay får du nem adgang og mulighed for at oprette blog posts, ændre i eksempelvis resultater eller andre udvalgte sektioner, som vi i samarbejde kan finde frem til. Eksemplet her viser, hvordan en fodboldklub opdaterer nyheder samt resultater, da begge ting er lavet til dynamiske elementer.

Blog indlæg

Hvorfor okayokay ikke udvikler WordPress hjemmesider

Når man køber en hjemmeside hos okayokay, får man et unikt design, i modsætning til de skabeloner man typisk får, når man køber et WordPress site.
Et WordPress site performer oftest dårligere, da de skabeloner man køber, har for meget unødig kode. WordPress skabelon-udviklerne gør dette, for at kunne levere én skabelon, som flest mulig kan bruge, og dermed ikke har hastighed og performance af hjemmesiden som første prioritet.

At finde den rigtige hosting leverandør, som man ikke skal holde øje med, er en hovedpine okayokay har valgt ikke at tænke på. Derfor faldt valget straks på vores CMS leverandør. Udover selve platformen, hvor siden er designet og vedligeholdt i, står de også for hosting. Det er Win-Win for alle parter, da hvis du selv skal finde god og pålidelig hosting, så koster det.

Den Lille Florist

Kom igang med dit næste projekt

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Alle felter skal udfyldes. Jeg kontakter dig typisk inden for 24 timer.

Tak! Din besked er modtaget
Hov! Noget er gået galt
Jacob Munch, Digital designer

Jacob Munch

Digital Designer

40895674

Anbefalinger fra kunder

Redesign var en stor succes.
Det var langt mere end blot Okay ;-)

Har fået Okayokay til at lave et redesign af Fedepriser.dk og ATVimport.dk. Opgaven blev lavet til tiden og til budget. Derudover blev det ligeså godt som jeg havde ønsket mig. Det nye design gjorde en meget positiv forskel for webshopsene rent økonomisk. Bedste anbefalinger herfra.

Jens Kristensen, JKZ Trading ApS

Okayokay lavede opdateringer og formater på logo til MindMover.
Vi var rigtig godt tilfredse med forløbet og det endelige produkt.

Kasper Andersen, MindMover

Okayokay har virkelig udført et lækkert stykke arbejde og gjort min nye hjemmeside, rgbogholderi.dk, meget mere bruger venlig. Han har ændret det kedelige standard look, til en mere moderne hjemmeside som er super flot og præsentabel. Jacob Munch er venlig, hjælpsom og virkelig dygtigt. Han er hurtigt med svar på spørgsmål, god til at forklarer og yder bare det ekstra, så man som kunde bliver værdsat. Opgaven blev udført hurtigt og til fuld tilfredshed. Kun de bedste anbefalinger herfra.

René Gaard, RG Bogholderi

Vi er virkelig glade for den hjemmeside

Vi er virkelig glade for den hjemmeside som Jacob har sat op for os. Den er flot, dynamisk og enkelt. Så indeholder den lige de informationer som skal være der. så er den nem for os at rette/tilføje info og nyheder på siden.
Lige fra begyndelsen af, så var dialogen god og konstruktiv mellem os og Jacob. Han lyttede til vores behov og kom med sine input og så gik der ikke lang tid før vi gik live. Så utrolig hurtigt og godt arbejde af okayokay.dk
så alt i alt de bedste anbefalinger herfra.

Dennis Vendelbo, Næstformand, ORI-Fodbold